۴-۳-۲-۵- فرضیه پنجم ۷۸
۴-۴- جمع بندی ……………………………………………………………………………………………………………………..۸۰
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
۵-۱- مقدمه ۸۲
۵ -۲- خلاصه تحقیق ۸۲
۵-۳- بحث و تفسیر نتایج ۸۳
۵-۳-۱- بحث و تفسیر تغییرات سطوح پلاسمایی کمرین پس از تمرین مقاومتی ۸۳
۵-۳-۲- تغییرات سطوح پلاسمایی نیم رخ لیپیدی پس از تمرین ۸۶
۵-۳-۳- تغییرات سطوح پلاسمایی انسولین وگلوکزومقاومت به انسولین پس از تمرین ۸۹
۵-۴- نتیجه گیری ۹۲
۵-۵- پیشنهادات ۹۳
منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………..۹۴
پیوست…………………………………………………………………………………………………………………………………….۱۱۷
فهرست جدول ها
جدول ۲-۱ : آنزیم های مورد نیاز برای تبدیل پروکمرین به فرم کمرین………………………………..۲۲
جدول ۲-۲: منابع ایزوفرم های کمرین…………………………………………………………………………………….۲۳
جدول ۳-۶-۱- برنامه تمرینی آزمودنی ها ونحوه اضافه باردر جلسات تمرینی……………………….۶۲
جدول ۴-۱ - وزن نمونه های مورد پژوهش……………………………………………………………………………..۶۸
جدول ۴-۲- میانگین و انحراف استاندارد مربوط به متغیرهای پژوهش ………………………………..۶۹
جدول ۴-۳٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور کمرین در سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………………۷۲
جدول ۴-۴٫ نتایج حاصل ازروش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتورHDL در
سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۳
جدول ۴-۵٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور LDL در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………………۷۵
جدول ۴-۶٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور انسولین در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………….۷۷
جدول ۴-۷٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور گلوکز در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………………۷۸
فهرست شکل ها
شکل ۲-۱ نقش کمرین و CMKLR1 در بیولوژی بافت چربی……………………………………………۲۸
.نمودار۴-۱- تغییرات وزنی آزمودنی ها …………………………………………………………………………………. ۷۱
نمودار۴-۲- میزان کمرین پلاسمایی بر حسب نانوگرم بر دسی لیتر در سه گروه………………….۷۲
نمودار۴-۳- میزان HDL بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه………………………………۷۴
نمودار۴-۴- میزان LDL بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه……………………………….۷۶
نمودار۴-۵- میزان انسولین بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه……………………………..۷۸ نمودار۴-۶- میزان گلوکز بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه…………………………………۷۹
لیست علائم و اختصارات مهم
واژه | مفهوم | مخفف |
Interleukin- 6 |